TFF: Druženje uz kafu sa Slavenom Knezovićem

U okviru 3. Tuzla Film Festivala – južnoslavenskog filma, koji se u Tuzli održava od 10.-14. septembra 2014. godine, redovni programski događaj je i “Kafa sa poznatim”.

“Kafu sa poznatim” organizator će priređivati svakog festivalskog dana, a gost prve je Slaven Knezović (45), mostarski glumac i filmski radnik sa zagrebačkom adresom.

Publika u regiji ga pamti bo brojnim ulogama u popularnim hrvatskim “sapunicama” Vila Marija, Susjedi, Bitange i princeze, Larin izbor…, a upisao je i više od 20 uloga u dugometražnim igranim filmovima (Cirkus Columbia, Halimin put, Remake…).Slaven Knezović je i direktor “Dana filma u Mostaru” i producent, sa kojim će predstavnicimedija “uz kafu” imati priliku učestvovati u jednosatnom razgovoru.

Također, Knezović je i dio glumačke ekipe filma “Broj 55” koji je u konkurenciji za Vilu TFF-a u kategoriji dugometražni igrani film, a koji će večeras od 19.30 h biti prikazan u Bosanskom kulturnom centru.

“Kafa sa poznatim” će se održati danas (11.09. – četvrtak) u Hotelu Tuzla (Velika galerija) sa početkom u 11.00 sati. Događaj će moderirati tim TFF-a.

(TFF/RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*