Kompletan stručni štab Veleža ošišao se naćelavo, bratska čestitka stigla iz Srbije

Kompletan stručni štab Veleža predvođen Feđom Dudićem ispunio je obećanje i ošišao se naćelavo nakon što su Rođeni prošli AEK, a povodom plasmana u 3. pretkolo Konferencijske lige, mostarski klub je dobio i bratsku čestitku iz Srbije.

Član stručnog štaba Veleža Avdo Kalajdžić na svom Facebook profilu objavio je fotografije trenerskog osoblja na kojoj se vidi da su se svi članovi stručnog štaba ošišali naćelavo, a Dudić je to uradio odmah po dolasku na mostarski aerodrom.

“Obećanje ispunjeno. Cilj je postignut. A to je rezultat dugogodišnjeg prijateljstva, ljubavi, druženja, sloge, zajedništva, povjerenja i posvećenosti radu i uspjehu našeg kluba. Mi smo jedno”, napisao je Kalajdžić.

Osim Dudića i njega, frizuru su promijenili i pomoćni trener Mustafa Kodro, kondicioni trener Jasmin Trnovac, te trener golmana Nenad Melher, a ostaje da vidimo da li i će nogometaši krenuti njihovim putem.

I dok Rođeni euforično proslavljaju historijski uspjeh i eliminaciju AEK-a, zanimljivu čestitku dobili su iz Srbije od navijača FK Novi Pazar.

“Bravo, Rođeni! Bratske čestitke”, navodi se u poruci pristalica srbijanskog kluba.

Nogometaši Veleža će u trećem pretkolu Konferencijske lige igrati protiv švedskog Elfsborga, a prva utakmica predstojećeg dvomeča zakazana je već za narednu sedmicu.

Prvi meč trećeg pretkola igra se 5. augusta u Švedskoj, a revanš je 12. augusta na stadionu Grbavica

(Klix)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*