Spektakularni muzički susret: Vlatko Stefanovski i Miroslav Tadić 9. juna u Tuzli!

Bosanski kulturni centar (BKC TK) u Tuzli 9. juna bit će pozornica nevjerojatnog muzičkog susreta – Vlatko Stefanovski i Miroslav Tadić donose spektakularni muzički događaj koji će osvojiti srca publike.

Dvojac Vlatko Stefanovski i Miroslav Tadić, istaknuti gitaristi i majstori svog zanata, spojit će svoje virtuoznosti u zapanjujućem muzičkom putovanju. Njihova jedinstvena kombinacija stilova i tehnika stvorit će muzičku magiju koja će očarati sve prisutne.

Obojica muzičara imaju impresivne karijere i prepoznatljive muzičke potpise. Vlatko Stefanovski jedan je od najcjenjenijih gitarista na Balkanu, a njegove izvedbe uvijek su obogaćene strastvenošću i virtuoznošću. Miroslav Tadić, jedan od najuspješnijih muzičara regiona, kao i Stefanovski, često istražuje različite žanrove i tradicije, te je njegova muzika oduvijek nadahnjivala publiku diljem svijeta.

Očekuje nas nezaboravna večer ispunjena nevjerojatnim harmonijama i izvrsnošću koju samo majstori poput Stefanskog i Tadića mogu pružiti.

Koncert će biti održan 9. juna 2024. godine u Velikoj sali BKC TK u Tuzli u 20.00 sati. Ulaznice po cijeni od 40,00 KM mogu se kupiti u Marketingu BKC TK Tuzla svaki radni dan od 8.00 do 15.00 sati, preko sistema kupirkartu.ba, Entrio.ba, u CD Shopu Mido i CD shopu “Sejo i Vili”. Informacije na telefon: 035 311 070.

JU BKC TK

Jedan komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*