1. augusta Brodolom 9

BRODOLOM u potpunosti djeluje kao inovativan događaj, spreman u svakom narednom izdanju prikazati veličinu i mogućnosti koje pruža scena elektronske muzike. Kroz prethodne godine uspostavio je standarde dobre zabave za sve generacije. Upravo u tome leži razlog zbog kojeg je postao jedan od najpoznatijih jednodnevnih događaja u regionu, danas.

Govoreći o jednodnevnim muzičkim događajima, BRODOLOM je vrhunac zabave na otvorenom i događaj po kojem se pamti ljeto. Sam sadržaj raste kvalitativno i kvantitativno, te postajući takav, uspostavlja se vrlo visoko na ljestvici istaknutih muzičkih događaja, ne samo u BiH nego i šire.

Kroz osmogodišnji kontinuitet, ugostio je neka od najpopularnijih imena iz svijeta produkcije i DJ-inga elektronske muzike, istovremeno gajeći svoju eksperimentalnu nit otkrivajući mlade nade koje najčešće postaju priznata imena regionalne scene. Prepoznatljiv je postao karakter nenadmašne euforije, koju kod publike izaziva činjenica, da u susret dolazi još jedno ljeto i BRODOLOM 9.

Rastući iz godine u godinu, svojom nadolazećom energijom osvojio je simpatije posjetilaca, gradeći generacijski most među ljubiteljima elektronske muzike u Tuzli, BiH i šire.

Za svoje deveto izdanje 2015. godine BRODOLOM ne mijenja koncept i nastavlja ka cilju održanja prepoznatljivog identiteta na muzičko-zabavnom prostoru. U želji da publici ponudi što zanimljivija muzička iskustva, ove godine organizatori će omogućiti susret s nekim od najvještijih producenata elektronske muzike iz svijeta, Evrope i regije.

Brodolom, 1. augusta, Carinska zona Š.Brod

(RTv7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*