CEO konferencija u Tuzli

U Tuzli će se 24. oktobra održati druga po redu CEO (Career, Entrepreneurship and Opportunities) Warm-up konferencija u organizaciji Ekonomskog fakulteta u Tuzli i Ekonomskog fakulteta u Sarajevu. Riječ je o jednom od najvećih regionalnih događaja posvećenom promociji poduzetništva i generalno inovativnosti/prokativnosti mladih.
Ove godine, konferencija se održava u četiri države, sa devet partnerskih fakulteta, uz 80 govornika i preko 2.500 učesnika. Nakon uspješnih konferencija u Mostaru i Zenici, red je došao i na CEO konferenciju u Tuzli koja će se održati u velikoj sali BKC-a, sa početkom u 10:00 sati.
Na tuzlanskoj CEO konferenciji prisutnima će se obratiti Faruk Širbegović, Nihad F. Softić, Sanela Halilović – Sassja, Zlatko Berbić, Omer Bakalović, ali i niz drugih izuzetnih govornika i motivatora. Pored toga, u okviru konferencije organizovat će se Forum o zapošljavanju mladih sa panel diskusijom na temu socijalnog poduzetništva.
CEO konferencija predstavlja još jedan u nizu događaja za mlade u organizaciji Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Tuzli. Menadžment i nastavno osoblje fakulteta su posvećeni promociji i razvoju poduzetništva, stvaranju novih prilika za mlade, ali i unaprijeđenju ekonomske situacije u Bosni i Hercegovini.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*